Adresa & Contact

Adresa noastra

Str. Floare de Colt nr. 1, Borsa

GPS

47.654083, 24.6653962

Specialitati medicale – Spitalul de Recuperare Borsa

Interne, Cardiologie, Gastroenterologie, Neurologie, ORL, Oftalmologie, Chirurgie generala, Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Recuperare si balneologie, Anestezie Terapie Intensiva

Descriere – Spitalul de Recuperare Borsa

Spitalul de Recuperare Borsa acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, pediatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.

Continuitatea asistenţei medicale este asigurată in Spitalul de Recuperare Borsa de catre medici de specialitate, în una dintre specialităţile: medicină internă, pediatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie si prin două linii de gardă, organizate astfel: linie de gardă pentru specialităţile medicale si linie de gardă pentru specialităţile chirurgicale.

Spitalul de Recuperare Borsa are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparat de radiologie convenţională, ecograf, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie şi biochimie.

Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul de Recuperare Borsa care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 1,5%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul de Recuperare Borsa într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,05%.

Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul de Recuperare Borsa este incadrat la clasificarea IV conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.

Medici din Spitalul de Recuperare Borsa

Cardiologie
Jigmond Gicu Cristian

Chirurgie generala
Stoica Ioan

Dermato-venerice
Sturzu Nastase Doina

Interne
Dinca Ileana

Neurologie
Machedon Silvia

Oftalmologie
Hotea Gheorghe

ORL
Dinca Dumitru Severian

Ortopedie si traumatologie
Lupascu Florin

Pediatrie
Borleanu Amalia Carmencita

Pneumologie
Mihali Maria

Radiologie. Imagistica medicala
Danci Georgeta Ofelia

Reumatologie
Stefanescu George Stefan

Recuperare si balneologie (51%)
Cardiologie (7%)
Interne (7%)
Chirurgie generala (7%)
Pediatrie (6%)
Obstetrica-ginecologie (6%)
Neurologie (4%)
Neonatologie (3%)
Anestezie Terapie Intensiva (3%)
Gastroenterologie (2%)
ORL (2%)
Oftalmologie (2%)
Ortopedie si traumatologie (1%)
*din numarul total de paturi.