Adresa & Contact

Adresa noastra

Str. Unirii nr 4, Cavnic

GPS

47.6608392, 23.8376165

Telephone

Specialitati medicale – Spitalul de Psihiatrie Cavnic

Interne, Psihiatrie, Psihiatrie cronici, Cronici, Alte sectii

Descriere – Spitalul de Psihiatrie Cavnic

Spitalul de Psihiatrie Cavnic acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice necesare pentru asigurarea de servicii medicale pentru îngrijirea bolnavilor cronici sau servicii medicale într-o singură specialitate, avand în dotare echipamentele şi aparatura medicală necesare pentru furnizarea serviciilor medicale corespunzătoare specialităţilor aprobate în structura organizatorică aprobată.

Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul de Psihiatrie Cavnic care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 5%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul de Psihiatrie Cavnic într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,05%.

Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul de Psihiatrie Cavnic este incadrat la clasificarea V conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.

Medici din Spitalul de Psihiatrie Cavnic

Interne
Florea Sabina

Medicina de laborator
Ilies Liliana

Medicina generala
Cioc Valeriu Radu

Psihiatrie
Roscau Cristian Petru

Psihiatrie (44%)
Psihiatrie cronici (25%)
Interne (13%)
Alte sectii (13%)
Cronici (6%)
*din numarul total de paturi.