Adresa & Contact

Adresa noastra

Str. Victor Babes nr. 34, Baia Mare

GPS

47.6621956, 23.553856

Telephone

Specialitati medicale – Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare

Pneumologie, Pneumologie TBC, Chirurgie toracica, Anestezie Terapie Intensiva

Descriere – Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare

Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice necesare pentru asigurarea de servicii medicale pentru îngrijirea bolnavilor cronici sau servicii medicale într-o singură specialitate, avand în dotare echipamentele şi aparatura medicală necesare pentru furnizarea serviciilor medicale corespunzătoare specialităţilor aprobate în structura organizatorică aprobată.

Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 5%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,05%.

Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare este incadrat la clasificarea V conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.

Medici din Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare

Chirurgie toracica
Bota Gheorghe

Pneumologie
Dragos Ruxandra Ma
Duta Ioan
Ont Carmen Doina
Osan Lucia
Puiu Ligia Mariana

Radiologie. Imagistica medicala
Ferent Adela

Pneumologie (55%)
Pneumologie TBC (38%)
Chirurgie toracica (5%)
Anestezie Terapie Intensiva (2%)
*din numarul total de paturi.