Adresa & Contact

Adresa noastra

Sighetu Marmației, str. Dragos Voda, nr. 14

GPS

47.929899598917, 23.894287362008

Situare: Pensiunea-restaurant ,,Casa Iurca de Calinesti’ este situata in inima Maramuresului Istoric, in municipiul Sighetu Marmatiei, pe strada Dragos-Voda, nr. 14.

In cadrul Pensiunii turistice aCasa Iurca de Calinestia stau la dispozitia turistilor 42 de locuri de cazare,dispuse in 19 camere, conform urmatoarei structuri:10 camere duble twin;

5 camere cu pat matrimonial;
2 apartamente cu cate 2 camere twin;
1 apartament de lux (dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea);
1 camera single.

Camerele duble (twin si matrimoniale) au o capacitate de cazare de doua persoane (adulti), camera dingle de o persoan (adulti), iar apartamentele de patru persoane (adulti).

Toate camerele sunt pentru nefumatori, insa majoritatea au balcon (cu exceptia a 2 camere matrimoniale si a unuia dintre apartamente). Dispun de televizoare LED cu ecran mare si internet wireless gratuit.

La parterul imobilului este pus la dispozitia turistilor salonul de mic dejun cu 40 de locuri. Micul dejun este adin partea caseia.

Acest salon poate fi folosit ca sala de conferinte.

Pranzul si cina pot fi servite in regim a la carte in restautantul nostru cu specific traditional, turistii cazati avand asigurate mese rezervate la cerere. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri in interior la care se mai adauga inca 60 de locuri pe terasa.

In fata hotelului se afla o parcare publica gratuita cu o capacitate de 15 locuri.