Adresa & Contact

Adresa noastra

Vasile Lucaciu 162, Baia Mare

GPS

47.66093629958912, 23.58772153222246

Am inceput sa activam pe piata transmisiilor de date cu peste 10 ani in urma. Viziunea care ne ghideaza in activitatea noastra este aceea ca lumea moderna, intr-o continua schimbare, are ca si componenta de baza comunicarea.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de consultanta, proiectare si executie de retelele de calculatoare (retele radio – wireless, servere, routere) si a transmisii de date, SCADA, conform standardelor in vigoare (ISO).

In completarea serviciilor pe care le oferim adaugam si componenta tehnica prin oferta de echipamente de retea (servere, routere, switch-uri, cabluri ethernet sau fibra optica, media convertoare etc) si tehnica de calcul.

Experienta dobandita de-a lungul activitatii noastre se concretizeaza in utilizarea unor metode logice de solutionare a problemelor, care ne permite sa ne plasam rezultatele la un nivel profesional.

Identificarea corecta a cerintelor clientilor reprezinta unul din pasii importanti in desfasurarea activitatii noastre. In acest sens in contactul initial pe care-l avem cu clientii sau cu potentialii clienti incercam sa aflam cat mai multe informatii despre doleantele lor, atat in ceea ce priveste rezultatul final la care doresc sa ajunga prin intermediul nostru, cat si motivele pentru care au decis sa apeleze la un ofertant de servicii profesionist. Aceste informatii reprezinta temelia relatiei pe care o avem cu ei.

Solutiile pe care le aplicam sunt rezultatul unei perioade de studiu. Solutia sau solutiile alese, si pe care le prezentam clientilor, trebuie sa reprezinte o sinteza a datelor acumulate despre problemele care ne sunt prezentate pentru solutionare. Astfel, oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege cea mai buna solutie pentu ei, ceea ce le confera un nivel de satisfactie ridicat si garantia faptului ca dorintele lor au fost abordate cu cea mai mare atentie.

Strategiile in implemetarea solutiilor se realizeaza pe baza solutiilor alese de clienti. Pentru atingerea unei eficiente maxime clientii nostri sunt in permanenta consultati si au un rol definitoriu in ceea ce priveste procesul de implementare al solutiilor. Acest fapt le ofera garantia faptului vor beneficia in cel mai scurt timp posibil de rezultatele pe care le doresc.

Colaborarea cu clientii continua si dupa terminarea perioadei de implementare. Garantia solutiilor alese se poate oferi doar atunci cand aceste se dovedesc functionale si fiabile pentru clienti si in viitor.

Our Useful Features & Services

Calculatoare PC

Componente PC

Imprimante

Monitoare

Periferice

Retelistica

Servere

Stocare Date

UPS

WiFi

Datacenter

Comunicatii Integrate