Adresa & Contact

Adresa noastra

Maramureș nr. 18, Cavnic

GPS

47.654122980987, 23.828538074642

Mountain Apartments SuperSki sunt situate la 150 metri de partia Roata 1.

Sunt apartamente mari si moderne, cu facilitati de gatit. Exista curte si parcare disponibila pentru clientii apartamentelor.

Apartament cu 1 dormitor (garsoniera) (capacitate maxima: 2 adulti+2 copii):
Acest apartament are o suprafata totala de 50 m2. Dispune de un dormitor (cu un pat matrimonial si o canapea extensibila de 2 locuri, tv led cu sistem de sonorizare si un semineu), bucatarie (dotata cu plita electrica, cuptor electric, masina de spalat vase, hota, 1 masa cu 4 scaune) si o baie (in cadrul careia exista si o cada cu hidromasaj pentru 2 persoane).

Apartament cu 2 dormitoare (capacitate maxima : 4 adulti+4 copii):
Este structurat pe 2 etaje.

La primul etaj sunt 2 bai (una dotata cu WC, cabina de dus, chiuveta, iar cealalta cu bideu, chiuveta si 1 cada cu hidromasaj pentru 2 persoane), un living cu o bucatarie (masa de 8 persoane, canapea extensibila de 2 locuri, TV, masina de spalat vase, cuprot electrica, hota, plita electrica) si un dormitor mare (cu un pat matrimonial, o canapea extensibila de 2 locuri, TV led cu sistem de sonorizare).

La al doilea etaj exista un open space (fara usa) care dispune de un dormitor cu balcon (un pat matrimonial, o canapea extensibila pentu 2 persoane si un TV led cu sistem de sonorizare).

Piscina exterioara este situata la Vilele SuperSki cu acces intre orele 10:00-19:00, pusa gratuit la dispozitia clientilor cazati la Hotel SuperSki, Vilele SuperSki sau Mountain Apartments.

Piscina are si o zona de relaxare cu sezlonguri.

Piscina a fost inaugurata in luna iulie a acestui an si este deschisa pe perioada verii.

Este o zona cu circuit inchis, acces permis doar cazatilor la unitatile SuperSki.

Receptia pentru Mountain Apartments SuperSki se afla la Hotel SuperSki.