Adresa & Contact

Adresa noastra

Hoteni, str. Principală, nr. 35

GPS

47.772094563057, 23.899999630617

Pensiunea dispune de 8 camere de cazare cu bai proprii moderne cu cabine de dus si o bucatarie modern utilata pentru orice fantezie. Camerele sunt spatioase, cu pat matrimonial sau 3 paturi.

Pentru nevoia dumneavoastra de comunicare cu cei dragi, Pensiunea noastra dispune de facilitati cum ar fi TV prin cablu, internet wireless si acoperirea foarte buna pentru telefonia mobila.

Dispunem de gradina foarte mare, cu pomi fructiferi, aer curat si o priveliste extraordinara 360 de grade.

Mancarea noastra este bio, 100% naturala din productie proprie, gatita sanatos de o bucatareasa traditionala din Maramures.

Pensiunea noastra va ofera un spatiu larg in care sa va simtiti bine, cu terasa mare si spatii intinse in care sa va puteti relaxa in liniste.

Pensiunea este dotata cu terasa, barbeque, leagan, filigorie, gradina foarte mare,camping,loc de parcare.

Pentru o atmosfera unica, ca in Maramures, aveti ocazia sa imbracati costume traditionale care se confectioneaza numai in zona noastra, sa fiti incantati de formatii traditionale cu cea mai melodioasa muzica folclorica si cele mai frumoase dansuri Maramuresene.

Oferim mancaruri traditionale, paine de casa, tuica si alte bunatati traditionale a caror gust nu il veti uita niciodata.

Este foarte apropiata de Statiunea Ocna Sugatag( 2 km) si de alte obiective turistice din zona(Sapanta,Barsana,Mocanita,Manastiri Unesco,Partii de Schi Cavnic,Suior etc) care merita sa le vedeti cel putin o data in viata . Pentru orice informatii nu ezitati sa ne contactati.