Adresa & Contact

Adresa noastra

Baia Mare, str. Mihai Eminescu, nr. 26

GPS

47.645872611432, 23.59211114035

Toate camerele sunt dotate cu încălzire centrală, canal TV LED, WI-FI free, cu baie cu duș proprie, living, terasă, balcon (la 2 camere).

Zona de relaxare este dotată cu o piscină, gradină cu pomi fructiferi, foișor, balansoar şi o masă de tenis pentru mișcare. Parcarea din curte este asigurată cu camere de supraveghere şi nu presupune costuri.

Pensiunea dispune de un mini bar unde se pot servii diverse băuturi, mic dejun, prânz şi cină la cerere şi la preţuri foarte mici.

Cei care doresc pot utiliza barbecue pentru ași prepara diverse produse la grătar.

Principalele atracții locale sunt situate în centrul vechi al orașului (Turnul lui Stefan, Casa Iancu de Hunedoara, Bastionul Măcelarilor, Monetăria, Biserica Sfânta Treime ). Alte obiective de vizitat sunt Muzeul de Mineralogie (cea mai valoroasă colecție de flori de mină din Europa), Muzeul Județean (cu secțiile de artă, istorie, etnografie şi artă populară), Muzeul Satului situat pe Dealul Florilor.

Stațiunile turistice montane Mogaşa se află la 15 km, Şuior la 14 km, Cavnic la 28 km, Stațiunea Izvoare la 30 km.

De asemenea in zona se afla Rezervații Naturale – Lacul Albastru – Baia Sprie, Rezervația Fosiliferă Chiuzbaia, Creasta Cocoşului – Munții Gutâi, Cheile Tătarului – Munții Igniș şi altele.

STATII INCARCARE MASINI ELECTRICE, ex. stație încărcare TIP II, 11 Kw.