Adresa & Contact

Adresa noastra

Recea, str. Europa 95

GPS

47.6297663, 23.4972258

Hotelul nostru dispune de 31 camere în regim single, double sau family și un apartament. Aceste sunt cotate la 4 stele și oferă toate facilitățile: mini bar, TV LCD, aer condiționat, baie proprie cu duș sau cadă, masă de călcat, telefon, balcon (etajul 2 si 3), WI-Fi gratuit în tot hotelul.

Decorate în stil modern, camerele asigură confortul și relaxarea de care aveți nevoie pentru un sejur plăcut.

Clienții noștri beneficiază de un mic dejun bogat (bufet suedez) dar și acces la SPA și piscină interioară/exterioară.

Hotelul nostru vă pune la dispoziție o sală de restaurant atât pentru servirea micului dejun cât și a prânzului și a cinei. Meniul nostru a la carte vă oferă preparate tradiționale, internaționale și deserturi impresionante!

SPA-ul hotelului este un refugiu plăcut pentru oaspeții noștri. Situat în interiorul hotelului, el reprezintă o evadare din agitația orașului. Vă invităm să descoperiți piscina cu apa incălzită și jacuzzi-ul, după care să vă oferiți un moment de răsfăț în una din cele două saune (umedă sau uscată). Și pentru că relaxarea să se simtă cu adevărat, doritorii, se pot delecta și cu un masaj (contra cost).

Serviciile de wellness sunt incluse, insă numai cu programare, o oră jumatate/zi, maxim 6 persoane odată.

Soluția pentru zilele călduroase de vară este cu siguranță piscina exterioară! Bazinul semi-olimpic are o adâncime între 1.2 m și 1.6 m și este înconjurat de șezlonguri sau baldachine luxuriante. La terasa’ aflată în imediata vecinătate se pot servi gustări calde și reci, cocktailuri și fresh-uri răcoritoare.

Nici pe cei mici nu i-am uitat, astfel ca piscina cu tobogan si ciupercuța de apă vor fi distracția perfectă pentru zilele toride de vară, iar adâncimea între 0.60 și 0.80 oferă un moment de ralaxare și pentru părinții care își știu copiii în siguranță.

Accesul este gratuit pentru toți oaspeții hotelului.