Adresa & Contact

Adresa noastra

Baia Mare, str. Vasile Alecsandri, nr. 39

GPS

47.645832512515, 23.577802067551

Pensiunea Casa Baimareana este o locatie nou infiintata, situata in orasul Baia Mare. Este amplasata la 7 minute de Centrul Vechi al orasului si alte 5 minute de Centrul Nou.

Adresa noastra este Str Vasile Alexandri nr 39, o zona rezidentiala , linistita , ferita de aglomeratia cotidiana.

Unitatea este formata din 13 camere si 2 apartamente, structurate pe un etaj si o mansarda. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat/incalzire centrala, baie proprie cu dus si apa calda ,uscator de par, TV cu ecran plat,

televiziune prin cablu , frigider , mobilier nou de calitate superioara. In pretul de cazare este inclus si micul deju. Ca si servicii extra, clientii nostrii pot beneficia de servicii de spalatorie, calcatorie ,servicii care sunt tarifate aparte.

Pensiunea Casa Baimareana pune la dispozitia turistilor nostrii posibilitatea achizitionarii unui pat suplimentar tarifat cu 50 de Ron.

Parcarea pensiunii este una privata, amplasata in incinta unitatii sub supraveghiere video 24 de ore.

Wi-Fi cu un semnal excelent in toata unitatea.

La parterul unitatii noastre se afla Restaurantul Casa Baimareana, unde se pot servi mese cu un specific local traditional.

Interiorul specific zonal si totodata modern in concordanta cu preparate proaspete traditionale , constitue o ambianta placuta , iar personalul nostru calificat , va avea grija ca totul sa decurga perfect.

Servicii de bar si restaurant sunt servite in intervalul orar prestabilit.

Clientii nostrii vor mai putea beneficia de o sugestie pt un itinerar turistic, la receptia unitatii vor putea cere informatii generale despre obiectivele turistice pe care vor dori sa le viziteze.pt aceasta noi o sa punem la dispozitia turistilor informatii despre orar, tarife , locatii sau chiar un circuit.